Twoje zadania: Wdrażanie i podnoszenie standardów higienicznych i Dobrych Praktyk Produkcyjnych (GMP); Tworzenie i wdrażanie procedur wymaganych przez: systemy bezpieczeństwa żywności (FSSC, HACCP, AIB), wymogi prawne i korporacyjne; Nadzór nad realizacją planowych audytów wewnętrznych (AIB, FSSC) oraz inicjowanie akcji korygujących dla zidentyfikowanych niezgodności; Współpraca z innymi działami firmy, w ramach realizowanych projektów; zapewnienie analizy ryzyka dla istniejących i nowych procesów, inwestycji i modernizacji; Inicjowanie i nadzorowanie projektów ciągłego podnoszenia poziomu bezpieczeństwa żywności; Zapewnienie sprawnego działania systemu ochrony przed szkodnikami; Zapewnienie szkoleń pracowników i kontraktorów w zakresie higieny i praktyk GMP; Pobieranie prób i zlecanie badań zewnętrznym instytucjom; Udział w zadaniach związanych z funkcjonowaniem systemu HACC; Nadzór nad pracą trzech zespołów funkcyjnych; Tworzenie planów, realizacja i nadzór na badaniami mikrobiologicznymi ( badania środowiskowe, badania produktu gotowego); zapewnienie wymagań prawnych, systemowych i korporacyjnych; Monitoring higieny środowiskowej (walidacje procesów mycia i czyszczenia, walidacje alergenowe). Główny zakres obowiązków: Wykształcenie wyższe lub w końcowym etapie studiów (kierunki związane z przetwórstwem żywności, biotechnologią, zarządzaniem jakością, chemią lub pokrewne); Komunikatywnej znajomości języka angielskiego Samodzielności i inicjatywy w działaniu Komunikatywność; Umiejętność pracy w zespole; Gotowość do podejmowania wyzwań; Zainteresowanie problemami jakościowymi i bezpieczeństwa żywności (przepisy prawne, wymogi standardów); Znajomość obsługi pakietu MS Office; Wysokie umiejętności analityczne; Dodatkowym atutem będzie doświadczenie lub odbyte kursy z zakresu systemów jakościowych. Kandydatom oferujemy: Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na zastępstwo na okres 1,5 roku w międzynarodowej firmie o ugruntowanej pozycji na rynku; Pakiet benefitów pozapłacowych: prywatną opiekę medyczną, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie karty Multisport; Możliwość szkoleń zewnętrznych i wewnętrznych; Ciekawą pracę w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym; Możliwość rozwoju w międzynarodowej organizacji.
Aplikuj teraz | |
Detale ogłoszenia: | Specjalista ds. Bezpieczeństwa Żywności |
Sprzedawca: | Frito Lay Sp. z o.o. Oddział Fabryka w Tomaszowie Mazowieckim |
Rodzaj: | Sprżedam - prywatne |
Województwo | Łódzkie |
Miasto: | Łódź |
Kategoria: | PRACA |
To ogłoszenie jest starsze niż 2 miesiące. | |
Edytuj | |
Zgłoś | |
Podziel się: |
Facebook
Twitter
|
Link: |